Oh Kimono în Media: Povestea Noastră în Presa Scrisă Online și Print

alist by andreea esca booksandbao city femme by oana bonu curatorialist first kimono brand iqads jurnalul de sâmbătă kimono kimono 2022 kimono design kimono designer kimono fashion 2021 kimono fashion 2022 kimonos 2021 kimonos 2022 new upcoming romanian designer oh kimono olivia dejeu romanian brand shop kimono the woman ziarul financiar

Încă de la început, din 2019, până în ziua de astăzi, creșterea Oh Kimono a fost una organică - implicit din punctul de vedere al aparițiilor noastre în media. Ca o mulțumire adresată celor care cred în povestea noastră și o duc mai departe, ne propunem să adunăm într-un singur loc și să actualizăm constant toate materialele noi care se referă la povestea noastră. Prin articolul de față, ne propunem să punem în lumină aparițiile Oh Kimono din presa scrisă online și print deopotrivă.

Povestea Oh Kimono în Inspire Now

„Oh Kimono – succesul unui brand românesc construit pe tradiții asiatice. Interviu cu Olivia Dejeu” este interviul în care, într-o discuție cu Cristina Giurcanu, fondatoarea brandului Oh Kimono, Olivia Dejeu, și-a împărtășit expertiza și experiența cu mare drag și deschidere. A rezultat, astfel, un articol cu puternic caracter inspirațional pentru toți antreprenorii sau viitori antreprenori care, aflați la început de drum, se confruntă cu frici și dubii. Cristina a sumarizat începutul poveștii Oh Kimono astfel: În timp ce se plimba pe străzile orășelului Hanoi, absorbită de cultura asiatică și de kimonourile lor specifice, a simțit că trebuie să facă o schimbare și să ducă mai departe fascinația ei pentru kimonouri.” 

„Nu m-aș fi gândit niciodată, în primul rând, că o să ajung atât de departe… prin cotloane pe străduțe prin Tokyo, Japonia, sau piețe din Vietnam… Nici cu atât mai mult că aș înființa ceva cu influență asiatică. Știi cum e, toate vin la momentul potrivit, it all works out in the end. Iar momentul a fost perfect, mă descoperisem pe mine, știam ce îmi doream și începeam o nouă etapă. Cea de antreprenoare.” 

Povestea Oh Kimono în Jurnalul de Sâmbătă 

‘„O, ce frumos!”: O discuție cu Olivia Dejeu, fondatoarea brandului Oh Kimono’ este unul dintre materialele pe care le-am parcurs cu mare, mare drag cap-coadă. Prin acesta, autoarea, Maria Poelnică, portretizează universul Oh Kimono ca fiind unul care „îți oferă experiența unei noi culturi din confortul casei sau, dimpotrivă, din mijlocul gălăgiei urbane. Atrage prin efervescența și vivacitatea emanată. Te îndeamnă la naturalețe, sinceritate și e capabil să faciliteze punerea în valoare a propriei individualități.” Iar citatul nostru favorit din acest articol și motivează această descriere:

„Femeile au o doză de senzualiate care cred că trebuie scoasă la iveala, iar kimonoul e piesa perfectă pentru asta.”

Povestea Oh Kimono în CURATORIALIST  

„De ce să porți kimono-uri tot anul?” este titlul îndrăzneț cu care debutează materialul scris de Elena Vrabie pentru CURATORIALIST - și care pune capăt ideii că kimono-urile ar trebui purtate doar vara. Elena surprinde, astfel, cele mai de actualitate fațete ale poveștii Oh Kimono: cum a fost businessul afectat pe timp de pandemie, dedesubturi despre colecția primăvară-vară RESORT Oh Berca și insights despre lansarea colecției toamnă-iarnă 2021, RONAMI. În același timp, ea scoate la suprafață niște gânduri memorabile de-ale Oliviei:

„Nu știam cum o să se numească brandul, nu știam dacă va avea succes, știam doar că mereu am luptat pentru a avea un loc în modă. Mi-am pus sufletul pe tavă pentru Oh Kimono. Nu cred în bugete de advertising mari, în a face business doar pentru bani, sau pentru a te numi antreprenor. Cred în proiectele care au viață, care transmit emoții, iubire, grație, delicatețe.”

 

Povestea Oh Kimono în AList Magazine by Andreea Esca

Una dintre reușitele Oh Kimono de care ne bucurăm cel mai mult este aceea de a fi parte integrată a comunității AList Designers Boutique. Pentru a marca acest moment, ne-am lansat, la momentul acela, într-o discuție cu Andreea Leta despre povestea din spatele călătoriilor Oliviei, care au pus bazele creațiilor ei: „Alist Designers boutique: Oh Kimono, brandul de inspirație exotică”. Reținem acest interviu mai ales datorită unui citat desprins din el care ne-a rămas în minte pe parcursul timpului:

„Oh Kimono este o poveste care se scrie în fiecare zi și care vorbește despre deschiderea către alte lumi și culturi, despre magia altor țărmuri și țesături.”

 

Povestea Oh Kimono în Ziarul Financiar - După Afaceri Premium 

La începutul lunii iunie 2021, Olivia a acordat un interviu jurnalistei Roxana Petrescu despre povestea Oh Kimono. Cu titlul „Care este povestea antreprenoarei care a transformat tradiţionalul kimono într-o piesă urbană: Am vrut o formă fluidă, dar să păstrez liniile tradiţionale. Acum suntem în discuţii cu boutique-uri renumite la nivel internaţional”, materialul se numără printre aparițiile din media cu care ne mândrim cel mai mult. Un citat cheie cu care am rămas din acest material este:

„Primele kimonouri le-am văzut şi cumpărat din Vietnam, până să ajung în Japonia. Desigur, erau nişte halate în stilul kimono cu motive florale, dar erau simple, delicate, aveau un anumit efect vizual. Apoi am vizitat Japonia şi am înţeles cu adevărat tot ceea ce înseamnă o astfel de piesă.”


Povestea Oh Kimono în revista digitală a publicației The Woman 

Dialogul Oliviei cu Carina Marisa Cichi s-a concretizat într-un interviu publicat în The Woman sub titlul „Nu vă concentrați pe temeri, concentrați-va pe sufletul brandului vostru” | Olivia Dejeu, Fondator & Designer Oh Kimono. Se nota, la momentul respectiv, că: Olivia este persoana care vede frumusețea la tot pasul, în cele mai mărunte lucruri și care se îndrăgostește de ele ca mai apoi, să le transpună în creațiile sale.” Într-o discuție sinceră, deschisă și transparentă, Olivia spunea după cum urmează:

„Nu mă concentrez pe temeri, cred, și poate sună un pic îndrăzneț. Eu mă concentrez pe ce este frumos, diafan, dar și puternic în același timp. Combinația asta cred că mă reprezintă și pe mine și asta vreau să transmit. Și cred că dacă reușesc să transmit, ca și în altă meserie – cum ar fi în actorie sau muzică, atunci am câștigat inimile oamenilor.”

 

Povestea Oh Kimono în City Femme by Oana Bonu 

O altă persoană care a crezut în potențialul Oh Kimono încă de la început este Oana Bonu - jurnalistă care a invitat-o pe Olivia să se lanseze într-o discuție cu ea. Dialogul s-a concentrat asupra parcursului profesional al Oliviei înainte de a intra în lumea antreprenorialului, de unde a venit ideea punerii bazelor Oh Kimono - și cine a susținut-o pe Olivia în realizarea acesteia, precum și despre hobby-uri și timp liber. Ceea ce am notat ca o idee cheie cu privire la susținere sună în felul următor:

„Cred că de la mine am primit cea mai multă susținere. Și cred sincer că așa și trebuie să fie, când vrei să porneșți o afacere, tu trebuie să te susții pe ține, în fiecare moment. Până la urmă, tu ai imboldul de a începe, de a-ti crea responsabilitățile.”

Povestea Oh Kimono în SMARK by IQads - [Noii antreprenori]

Unul dintre primele interviuri acordate de către Olivia a fost cel oferit jurnalistei Ileana Andrei despre ceea ce-nseamnă să fii un antreprenor aflat la început de drum. Sub titlul „[Noii antreprenori] Olivia Dejeu, Oh Kimono: În antreprenoriat nu există program, trebuie să fii disponibil 24/7 pentru afacerea ta”, materialul surprinde începutul călătoriei Oliviei în lumea modei. Un citat cheie care se desprinde din acest articol este:

„Este important să lăsăm creativitatea și curajul să ne domine deciziile, în schimbul panicii. Mulți antreprenori încep un business și învață pe parcurs tot ceea ce este nevoie că să aibă succes, tocmai pentru că au curaj. Își dezvoltă un business, învață din mers și din greșeli, își trăiesc visurile.”


Povestea Oh Kimono în Books & Bao

Primul interviu publicat în media despre povestea Oh Kimono, așa cum a fost ea trăită și conturată de către fondatoarea brandului, Olivia Dejeu, este cel acordat Jessicăi Esa. Cu un titlu simplu, dar cuprinzător și expresiv, „Interview: Oh Kimono | Modern Kimono Fashion” materialul surprinde esența unei povești aflate la început de drum. Materialul surprinde tocmai startul călătoriei Oliviei într-ale antreprenoriatului:

„Anul acesta am călătorit în Vietnam și m-am îndrăgostit de aceste modele. Nu aveam nicio idee despre cum să dezvolt o afacere, mai ales în mod spontan, dar eram determinată. Așa se face că le-am cumpărat din Vietnam; doamna de la care le-am luat era atât de fericită!”

 

Încet, dar sigur, Oh Kimono crește de la o zi la alta. Capătă noi dimensiuni. Povestea sa prinde și mai mult contur și, treptat, se îndreaptă și înspre alte canale media. Astfel, în curând, se va îndrepta și înspre radio și televiziune. Iar atunci le vom mulțumi și oamenilor de radio și televiziune care ne ajută să propagăm, amplificăm și să ducem misiunea, viziunea și creațiile noastre înspre și mai multe persoane - prin noi astfel de materiale.


Older Post Newer Post